Search
Euro
English
All Categories
    Menu Close

    STAINLESS STEEL MATERIALS

    Металтерм ДОО располага со широк спекар од нерѓосувачки материјали, наменети за хемиската, фармацевската, машинската и нафтената индустрија, за производство на машини во прехрамбената индустрија и други од материјалот AISI 304.
    Магацински ограничено се нудат материјалите: AISI 310, 316, 430.