Search
Euro
English
All Categories
    Menu Close

    COPA

    Eднa од најголемите фабрики за производство на челични радијатори, и лидер во извозот веќе 20 години. Лоцирана е во модерни производствени капацитети во индустриската зона Бурса, Турција. Денес, COPA извезува во над 40 земји на 4 континенти, производи како што се панелни радијатори, декоративни радијатори, цевни регисти, радијаторски  вентили, опрема за фиксирање итн.


    Официјална веб страна: Линк