Search
Euro
English
All Categories
  Menu Close

  AIR CONDITIONING

  View as Grid List
  Sort by
  Picture of S12EW.NSJ/UA3

  S12EW.NSJ/UA3

  Standard WIN 5 години целосна гаранција 10 години гаранција на компресорот

  €576.00
  Picture of LG PuriCare air purifier

  LG PuriCare air purifier

  - Moжност за управување преку телефон

  - 360 С прочистување

  - ‘’Clean booster’’ технологија за рамномерно распоредување

  - Сензор РМ 1.0 за индикација и прочистување на фини честички до 1 микрон

  - 6 степена филтрација на фини честички и миризби

  - Паметен дисплеј

  €0.00