Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
    Menu Close

    Фенколери

    Фенкојлери - за ладење и греење. Составени од вентилатор, изменувач, дизајнирана пластика и ногарки.Парапетни, плафонски со и без маска.
    Различни моќности на ладење и греење.

    Повеќе информации ќе најдете во Ценовникот опрема за греење