Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Приклучоци и фитинзи со жлеб, арматура и додатоци за противпожарни системи

  • Приклучоци - крути, флексибилни
  • Колена, тештици, фланши, капи, распределители, редуцири, прелази
  • КСК вода - вода;
  • КСК вода - воздух;
  • Противпожарни хидранти – подземен или надземен тип;
  • Хидрантски комплети – за надворешна монтажаили за вградување;
  • Противпожарни вентили;
  • Спринклери

  Машини за правење жлебови