Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Полипропиленски цевки

  Полипропиленски цевки и фитинг


  •    Полипропиленска цевка PN 20 за топла и ладна вода со димензии од Ф20 до Ф110
  •    Полипропиленска цевка PN 22 за топла и ладна вода со димензии од Ф20 до Ф110
  •    Полипропиленски цевки со фибростакло за топла и ладна вода PN 20 со димензии Ф20 до Ф75
  •    Полипропиленски фитинзи – муф, колена, тештици, прелази, редуцири, капи, холендри, адаптери

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Полипропиленски цевки и фитинзи Bus Nelcor

  Полипропиленски цевки и фитинзи Bus Nelcor

  - Сива боја

  - Цевки PN20 со дијаметар од Ф20 фо Ф63

  - Цевки со фибро стакло PN20  со дијаметар од Ф20 фо Ф63

  - Фитинг за истите

  - Произведени во Романија

  €0,00