Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Нерѓосувачки лим во котур

  Нудиме котури со рок на испорака:

  • материјал – AISI 304 и 316L;
  • површина – 2B (матирана) и 2R/BA (огледална);
  • дебелини – од 0,5 mm до 3 mm
  • стандардни ширини – 1000, 1250 и 1500 mm;
  • сечење на табли по должини наведени од клиентот