Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Колектори и додатоци

  • Месинг колектори – обични, со вградени вентили (рачни, автоматски) со мерач на проток.
  • Леани или проточни. Заклучоци со внатрешна или надворешна резба.
  • Крајни елементи за колектори: Капи, вентили за воздух
  • Колекторни кутии за врадена или отворена монтажа
  • Спојки за мотирање

  За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење