Search
Euro
English
All Categories
  Menu Close

  Heaters

   • Алуминиумски радијатори. Димензии: 350 , 500 , 600 , 700 , 800, 1000,1200, 1400, 1600, 1800, 2000 мм. Моќност од 95 до 396 W на ребро (технички карактеристики – притисок на тестирање 8 бари, максимален работен притисок 6 бари, максимална работна температура 100 C)
   • Панелни радијатори, изработени од ладно валан челик со различни должини (од 400 до 2000) и висини (од 300 до 600).Работен притисок најмногу до 8 бари, максимална работна темепература 110 C) (секој содржи комплетен прибор за монтажа, штопна и вентил за воздух).
   • Цевни регистри, изработени од високо квалитетен челик –тип (рамен, овален), бел, хромиран, (секој содржи комплетен прибор за монтажа, штопна и вентил за воздух), (максимален работен притисок 8 бари, мак. Работна температура 110 С).
   • Конвектори( фенкојлери) –за ладење или топлење. Монтажа на ѕид, под или таван. Ладење моќност од 1.15 до 10.95KW, греење моќност од 2.68 до 24.67 KW.

  За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење

  View as Grid List
  Sort by
  Picture of Tubular registers

  Tubular registers

  Цевни регистри за во бања Хирапан

  - Бела боја

  -Модерен изглед

  -Димензии 400х600 до 400х1600, 500х600 до 500х1600, 600х600 до 600х1600

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  €0.00