Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Бакарни цевки и фитинзи

  Бакарни цевки прави со должина од 3 м или 5м, со дијаметар од 8 до 108 мм и дебелина на ѕидот од 0.75 до 2.5 мм
  Бакарни цевки во котур со цоловни димензии од 1/4 до 7/8
  Бакарни цевки со изолација, со димензии од 1/4 до 7/8, со дебелина на ѕид од 0.8 до 1 мм, фабрички изолирани со изолација 9 мм
  Бакарни цевки со дијаметар од 16 до 32 мм и дебелина на ѕидот од 2 до 3 мм
  Бакарен фитинг со димензии од Ф12 до Ф108
  Месинг фитинг за бакарна цевка

  За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење