Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

ISOVER минерална волна

RIO TWIN – изолација во ролна меко пресувана –димензија 10/5 м2Преземи ценовник за ISOVER Минерална волна