Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Опрема за водовод

Една од областите во кои работиме се водоводните инсталации. Во оваа област нудиме производи со висок квалитет на докажани производители.
oprema_vodovod

Преземи ценовник за Опрема за водовод

Детали за производите

Полипропиленски цевки и фитинг
Поцинкувани цевки и фитинг
Фитинг од месинг и арматура
Пумпи и пумпни системи
Споен и потрошен материјал
Опрема за купатила