Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Нерѓосувачки материјали – прохром

Металтерм ДОО располага со широк спекар од нерѓосувачки материјали, наменети за хемиската, фармацевската, машинската и нафтената индустрија, за производство на машини во прехрамбената индустрија и други од материјалот AISI 304.
Магацински ограничено се нудат материјалите: AISI 310, 316, 430.Преземи ценовник за Нерѓосувачки материјали – прохром

Детали за производите

Нерѓосувачки челик во котур
Нерѓосувачки лим во табли
Нерѓосувачки профили
Нерѓосувачки рабни цевки
Нерѓосувачки фитинг
Фитинзи и арматура за прехрамбена индустрија
Нерѓосувачки вентили, фланши