Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Контакт

Главна kанцеларија и магацин

Адреса: ул. Фјодор Достоевски бр.72 - Влае (поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје
Тел. +389 2/2036-322, +389 2/2038-353,
комерција (локал 105, 106, 108, 117), набавка (локал 103)

Факс +389 2/2048-057

Е-маил: metalterm@t-home.mk

Моб. +389 75/404-754, 75/404-755, 76/462-493, 76/351-691, 76/289-588


Види мапа