Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Попуст од 5% на сите модели на котли КАРПАТ

  • karpat kotelГусени топловодни котли, на тврдо гориво (дрва, јаглен),
  • трo промајни, комплет со регулатор на притисок,
  • можност за монтажа на пелетен горилник,
  • максимален работен притисок 3 бари.

Comments are closed.