Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Панцир црева – попуст до исцрпување на количинити

pancirni_creva
pancirni_creva_tabela

*Димензии кои што не се комерцијални

pancirni_creva
pancirni_creva_tabela

*Димензии кои што не се комерцијални

Comments are closed.