Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Sunsystem бојлери и комплет опрема за соларен систем

sunsistem

Sunsystem бојлерите се со врвен квалитет, емајлиран казан, со гаранција од 5 години. Се произведуваат во Бугарија, најмногу за германски пазар.

Се карактеризираат со економичност, трајност и одлични услови на експлоатација.

Се изведуваат во 2 варијанти:

 • комбинација парно-струја (дупли, со 1 изменувач)
 • комбинација парно-струја-соларно (трипли, со 2 изменувачи)

Опремени се со надворешна тврда изолација.

Во комплетот има:

 • термостат за дупла регулација
 • термометар
 • ногарки
 • сигурносен вентил за бојлер

sunsistem

Sunsystem бојлерите се со врвен квалитет, емајлиран казан, со гаранција од 5 години. Се произведуваат во Бугарија, најмногу за германски пазар.

Се карактеризираат со економичност, трајност и одлични услови на експлоатација.

Се изведуваат во 2 варијанти:

 • комбинација парно-струја (дупли, со 1 изменувач)
 • комбинација парно-струја-соларно (трипли, со 2 изменувачи)

Опремени се со надворешна тврда изолација.

Во комплетот има:

 • термостат за дупла регулација
 • термометар
 • ногарки
 • сигурносен вентил за бојлер

Comments are closed.