Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Вакумски колектори “HEAT PIPE”

heat_pipe Цена: 13000 ден со ДДВ + 5% попуст

Панелите се компактни и лесни за монтажа. Цевките функционираат независно една од друга(број на цевки: 10, 15, 20, 25, 30), се монтираат и демонтираат поединечно. Цевките се затворени со работен (инертен) гас. Навој на поврзување: -1”, испитан притисок: 10 бари, работен притисок: 4 бари, максимална температура на водата: +95C, растојание меѓу цевките: 78 mm, препорачлив проток на топлина: 50 -150 l/m2h. Дебелина на изолацијата: 40mm. Вакумски цевки: 58×1800 mm. Вакумскиот колектор “Heat pipe”, овозможува високи температури и во текот на зимските месеци.


Comments are closed.