Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Рабни цевки

  • црна рабна цевка со димензии ½” до 4” или номинален пречник од 15 до 100 мм.
  • црно колено со димензии од 21.3 до 323.9 мм
  • црн муф со димензии од 3/8” до 4”

Comments are closed.