Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Безрабни цевки

  • Безрабни цевки според DIN 2448/1629, материјали ST.37 –Ч.1212/ST.35.8 –Ч.1214
  • Должина 6 метри, надворешен дијаметар од 10.2 до 406.4 мм, дебелина на ѕидот од 1.6 – 11мм
  • Безрабна цевка SCH 40 (надворешен дијаметар 21.3 -355.6мм, номинален дијаметар од ½” до 14”, дебелина на ѕидот од 2.8 -9.5мм.)

Comments are closed.