Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Фитинзи и арматура за прехрамбена индустрија

Нудиме широк спектар нерѓосувачки фитинзи, прирабници, неповратни вентили, вентили со рачка и друга арматура за прехранбената, хемиската и фармацевтската индустрија AISI 304, по нарачка и материјали AISI 316.

 • холендар на заварување
 • дел од холендар на навој со заварување
 • дел од холендар без навој за заварување
 • навртка за холендар
 • дихтунг за холендар
 • капа со навој и дихтунг
 • штопна без навој и без дихтунг
 • аголен филтер со навој
 • прав филтер со навој
 • тештик со 1,2,3 навои
 • лептир вентил(заварување, навој)
 • контролно стакло(заварување, навој)

Comments are closed.