Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Нерѓосувачки рабни цевки

Нерѓосувачки рабни цевки со надворешен дијаметар од 6 до 406.4мм и дебелина на ѕид од 0.5 до 4мм од материјал AISI304 применливи за прехранбената, хемиската индустрија, градежништвото и др. Дополнително доставуваме цевки и од други материјали (AISI 316, 321, и др.), Како и безрабни нерѓосувачки цевки. Можат да бидат мат или двојно полирани. Нерѓосувачки рабни цевки можат да бидат:

  • Кружни
  • Kвадратни
  • Правоаголни

Comments are closed.