Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Нерѓосувачки профили

Нудиме профили од челик AISI 304

  • кружни (со димензии од 3 до 120 мм)
  • квадратни (10:80mm)
  • шестоаголни (со димензии од 10 до36 мм)
  • шини
  • L профили (20x20x3, 25x25x3, 30x30x3, 35x35x4, 40x40x4, 50x50x5)

Comments are closed.