Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Нерѓосувачки лим во табли

Нерѓосувачки ладно и топло валан лим во табли со стандардни димензии – 1000 x 2000; 1250 х 2500; 1500 x 3000 и различна дебелина од 0.5 – 30 мм, со квалитет на материјалот AISI 304, AISI 310, AISI 316, AISI 430 со различна површина- матирана, огледална, брусена, декоративна.

  • топло валани
  • ладно валани: мат(2B), огледални(BA) и брусени К 240 со PVC заштитна фолија
  • рифел табли AISI 304 – 3 мм дебелина
  • декоративни плочи 304 – 0,8 мм дебелина

Comments are closed.