Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Нерѓосувачки челик во котур

  • Површина – 2B матирана и 2R/BA (Огледални)
  • Дебелини од 0.5 до 3 мм
  • Стандардни ширини – 1000, 1250, 1500 мм
  • Сечење на должини на лимот во зависност од желбата на клиентот
  • Доставување во кратки рокови и други материјали/површини AISI 310, 316, 430. (брусени, фолирани)

Comments are closed.