Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Опрема за купатила

  • Еднорачни батерии (серија Silver, Tivoly, Iris)
  • Батерии – серија SILVER (туш со клун, шведска, ѕидна, насадна со долг клун, насадна со краток клун, биде)
  • Батерии –серија Tivoly (туш со клун, шведска, ѕидна, насадна со долг клун, насадна со краток клун, биде)
  • Батерија – серија Iris (туш со клун, насадна со краток клун, насадна со долг клун, насадна со горен клун)
  • Галантерија за купатила

Comments are closed.