Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Споен и потрошен материјал

  • Перфорирана трака – за прицврстување на алупластот на бетонот
  • Шајки за бетон -100 парчиња во кутија
  • Течен тефлон – за брзо и ефективно спојување на навој
  • Тефлон трака – за дихтување и спојување на навој
  • Коноп – за спојување на навои, го спречува капењето на водата во системот

Comments are closed.