Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Поцинкувани цевки и фитинг

  • Цевки по 6 метри со навој од едната страна и муф од другиот крај. Димензии од ½” do 4”.
  • Фитинг (муф, нипли, колена, холендери, редуцири, штопни, дихтунзи)

Comments are closed.