Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Полипропиленски цевки и фитинг

  • Полипропиленска цевка PN 16 за топла и ладна вода
  • Полипропиленска цевка PN 20 за топла и ладна вода
  • Полипропиленски цевки со алуминиумска фолија за топла и ладна вода PN 20.
  • Полипропиленски цевки со алуминиумска фолија STABI за топла и ладна вода PN 20.
  • Полипропиленски цевки со фибростакло за топла и ладна вода PN 20
  • Полипропиленски фитинзи – муф, колена, тештици, прелази, редуцири, капи, холендри, адаптери

Comments are closed.