Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Комбинирани бојлери и буфери

  • Комбиниран бојлер “Ariston” -80L и 100L
  • Бојлер со 1 изменувач (од 80 до 2000L), бојлер со 2 изменувачи (150L до 2000L)
  • Буфери без изменувач, со 1 изменувач, со 2 изменувачи (од 150 до 2000L)
  • Бојлери и буфери за производство и складирање на топла вода
  • Хоризонтални, вертикални, монтажа на ѕид или монтажа на под.

За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење

Comments are closed.