Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Циркулациони пумпи

  • Циркулациони пумпи стандардни или со електронска регулација (домашни или индустриски). Различни капацитети и модели со висок квалитет понудени од водечките производители.
  • Циркулациони пумпи за греење, климатизација, ладење.
  • Пумпи за санитарна топла вода
  • Пумпи за соларни системи.
  • Високонапонски (за генератори на пареа)
  • Специјални пумпи.
  • Пумпи за ладење
  • Пумпи за домашно водоснабдување

За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење

Comments are closed.