Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Радијаторска арматура

Радијаторска арматура и додатоци од водечки производители.

  • Радијаторски вентили – (механички, термостатски, успонски, уронски, хромирани, навијци)
  • Термостатски глави кои работат со течен елемент
  • Вентили за воздух – автоматски (прави, аголни) или рачни
  • Радијаторски фитинг – капи, штопни, полуспојки

За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење

icma1

Comments are closed.