Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Котли и горилници

  • Електрични котли со моќност од 12 до 36 КW
  • Етажни котли/шпорет на цврсто гориво
  • гусани котли на нафта со моќност од 26.2 до 57.5 KW.
  • котли на нафта од леано железо
  • горилници на нафтa, пелети
  • гусани котли на тврдо гориво со моќност од 23 до 67 KW.
  • котли на пелети

За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење

Comments are closed.