Адреса: ул.Фјодор Достоевски бр.72, Влае
(поранешен објект на Маврово), 1000 Скопје, Македонија
Тел. +389 2/ 20 36 322; 20 38 353 Факс +389 2/ 20 48 057
Работно време: Понеделник-Петок 08-16 h и Сабота 8.30-12.30 h

Грејни тела

grejni_tela

  • Алуминиумски радијатори. Димензии: 350 , 500 , 600 , 700 , 800, 1000,1200, 1400, 1600, 1800, 2000 мм. Моќност од 95 до 396 W на ребро (технички карактеристики – притисок на тестирање 8 бари, максимален работен притисок 6 бари, максимална работна температура 100 C)
  • Панелни радијатори, изработени од ладно валан челик со различни должини (од 400 до 2000) и висини (од 300 до 600).Работен притисок најмногу до 8 бари, максимална работна темепература 110 C) (секој содржи комплетен прибор за монтажа, штопна и вентил за воздух).
  • Цевни регистри, изработени од високо квалитетен челик –тип (рамен, овален), бел, хромиран, (секој содржи комплетен прибор за монтажа, штопна и вентил за воздух), (максимален работен притисок 8 бари, мак. Работна температура 110 С).
  • Конвектори( фенкојлери) –за ладење или топлење. Монтажа на ѕид, под или таван. Ладење моќност од 1.15 до 10.95KW, греење моќност од 2.68 до 24.67 KW.
  • За повеќе информации погледнете го ценовникот Опрема за греење


Comments are closed.